Salut

Posted on 6 Mai 2011

2


Hai sa vedem cum putem sa ne marim putin veniturile daca locuiesti la tara s-au de ce nu la periferia orasului daca locuiesti la casa.

Stiu, e plin internetul de toti binevoitorii care ne invata cum sa castigam multi bani sute,mii de euro pe zi fara ca ei sa desfasoare acele afaceri probabil ca ei fiind deja milionari sau miliardari si din plictiseala ne invata si pe noi ceilalti cum sa ne inbogatim peste noapte ca sa nu murim saraci.

In argumentarea lor ne aduc la cunostinta planuri de afaceri concrete si bine puse la punct, care sunt imbatabile si sigure de reusita. Numai daca esti nepriceput si nu muncesti cu truda si vointa dai gres, nui asa ?

In realitate sunt aceleasi retete mestecate peste tot, dar cu alte cuvinte bine ticluite, menite sa ne faca sa credem ca lea intocmit si documentat desigur pe baze economice de piata. Bine bine ar zice unii, daca nu cer nici un ban si le ofera gratuit atunci nu se poate vedea unde e raul  ca pun la dispozitie aceste planuri si dei de afaceri ?Credetima ca am ceva vreme de cand colind internetul si pot sa va spun ca e mare lucru sa-ti dea cinva informatii complete pe bani sau gratis. Ma refer binenteles la site-uri care ne vand afaceri la cheie si la cele care care iti spun ca sunt gratis.
Marea majoritate a afacerilor la cheie sunt depasite, ( adica poti da faliment din start )nepotivite in unele locuri.
Atentie mare la cei care iti dau gratuit. Ca sa ma exemplific, iata o situatie concreta : Zilele trecute colindand pe internet dupaceva informatii, gasesc un site ,care ,chipurile ne invata o metoda de a face cateva sute de euro pe zi fara risc, doar respectand o regula si pe deasupra nici nu cerea vreun ban, ci doar sa postezi adresa de email pentru a-mi trimite metoda prin care se puteau face bani.
Binenteles, ca mirosea de la o posta ca e ceva necurat la mijloc, insa zic hai sa vad care e spilu si la pacaleala asta . Scriu adresa de email, intru in cont si citesc metoda de imbogatire.Ptiu drace ,aproape ca era sa-l cred. Metoda era sa ma inscriu pe anumite site-uri de jocuri de noroc si sa joc la ruleta. Ma invata cum sa pariez dupa o anumita schema, chipurile sigura si care nu poate da gres daca o respect.
Mai mult, drept dovada nu cerea nici un ban pe metoda lui, ci doar sa donez din viitorul castig, un euro doi intr-un cont, pentru ajutorarea unor copii din nustiu ce tara saraca.
Va dati seama ,ce pute fi mai frumos deatat.
N-am crezut o iota din ce spunea acolo, dar intrucat uneori ma delectez la jocurile de noroc free, intru pe acele site-uri, ma joc la diferite aparate si tot schimband pe acolo, vad ca avea afiliere si daca racolai ( pacaleai ) persoane care faceau o depunere pe site-ul lor, acel afiliat primea 40 sau 60 de lei.

Nu faptul ca castiga din afiliere m-a deranjat, ci faptul ca lasa impresia ca nu i-a nici un ban si ca doreste sa ajute acei copii saraci, in realitate el castiga aproximativ 10 euro de fiecre persoana racolata .

Insa daca stii sa cauti sa aduni si sa filtrezi informatiile de pe net, gasesti multe lucruri care te pot ajuta

Chiar ieri am dat peste un tip care s-a apucat de afaceri si a tinut un jurnal al evolutiei pe tot parcursul desfasurarii, pe un forum . L-am citit pe nerasuflate de la un capat la altul . Iata linkul

http://forum.softpedia.com/index.php?s=9ca3bdbd305d832202e3fc9aedf824da&showtopic=585343

C e pot sa mai zic dupa un asemenea periplu.

Mi-aduc aminte ca cu niste ani in urma, fiind cititor al revistei idei de afaceri la un momendat, un articol spunea despre pericolul extinderii unei afaceri la dimensiuni ce nu mai poate fi controlata. Acest baiat de isprava, a fost nevoit sa se declare invins in cele din urma, ca urmare a faptului ca extinderea afacerii lui s-a facut vanzand marfa pe datorie dar platind T.V.A. -ul la stat ca si cum ar fi incasat banii.

De aceia pentru majoritatea dintre noi e bine sa mergem deocamdata pe o afacere mica, locala, la nivelul care suntem si cu bani putini, ca pe criza asta nu stiu cati din oamenii de rand mai au bani de investit.

Incontinuare voi arata cateva metode concrete de a putea incepe cateva activitati la tara sau posibil si la oras .

Metodele pe care le descriu, sunt practicate de mine si au in spate ani de experienta in fiecare domeniu in parte. Repet ele nu va vor inbogati, dar daca se pun in prectica la un loc, se poate scoate un salariu mediu pe economie si poate chiar mai…..

Dupa cum va voi arata pe acest blog, nu va arat calea spre inbogatire, ci o munca usoara, placuta si in care daca veti depune pasiune, va va aduce satisfactia unui lucru facut pe cont propriu, fara sefi, fara program impus.

MULT SUCCES .

Reclame